Play Video

Можеш ли да построиш умна фабрика в майнкрафт?

Спусни се в незабравимо приключение и ни покажи своите Minecraft умения! Десетимата най-добри от вас ще покажат на какво са способни на живо в стрийма на Heavenbul и Gothika и ще играят за страхотни награди! Разбери как:

 

Изпрати ни свой Minecraft проект!

Запиши се за участие като ни изпратиш свой Minecraft проект, с който се гордееш най-много под формата на скрийншот. Заедно с Gothika_47 и Heavenbul ще изберем 10 от вас, които да продължат напред.

Краен срок за записване: 09.02.2024г.

Сдобий се с 'Create' модпака.

Избран си в топ 10? Страхотно! Следва трудната част 😉 За да построиш истински работеща фабрика в Minecraft, ще трябва да свалиш и разучиш Minecraft ‘Create’ – пакет с модове, които превръщат играта в индустриален рай!

Построй най-креативната умна фабрика!

Ако си от 10-те избрани участници, ще получиш достъп до специален сървър с неограничени ресурси и 1 седмица, през която да построиш най-интересната, креативна и продуктивна фабрика, използвайки функциите на ‘Minecraft Create’.

Покажи творението си на нашият livestream!

На 17-ти февруари, Gothika_47 и Heavenbul лично ще разгледат фабриките на всеки един играч и ще ги оценят по 3 критерия: Оргиналност, Естетика и Производителност. Двете най-добри фабрики ще бъдат отличени със страхотни награди! Всичко това ще се излъчи на живо в каналите на Heavenbul и Gothika_47! Ти също ще можеш да гласуваш за любимите си проекти!

НАГРАДИ

1-во място:

  • 1х Персонализиран UPS (uninterruptible power supply) – спирането на тока повече няма да бъде проблем нито за компютъра ти, нито за интернета.
  • 1х Nintendo Switch Lite
  • 1х Игра Minecraft Legends: Deluxe Edition

2-ро място:

  • 1х Персонализиран UPS

ЗА SCHNEIDER ELECTRIC

Умна фабрика за зелено бъдеще

С над 20-годишна история, фабриката на Schneider Electric е еднa от най-модерните в района на Пловдив. Тук произвеждаме миниатюрни прекъсвачи, които се доставят и използват в над 30 държави по света.